Skip to main content

Aanmelden

Eindelijk is het zover! Uw kind is drie jaar geworden, de hoogste tijd om als ouders te gaan voorbereiden op de basisschooltijd. Een jaar lijkt lang, maar u heeft die tijd nodig om een goede keuze te maken en uw zoon of dochter voor te bereiden op deze bijzondere nieuwe stap. Ook is het slim een kind kort na de derde verjaardag al aan te melden, zo bent u verzekerd van een plekje op de school van uw keuze.

Sfeer proeven

Een school uitzoeken voor uw kind is een heel belangrijke stap. Want u wilt natuurlijk dat de toekomstige basisschool goed past bij uw kind, zijn of haar talenten en onderwijsbehoeften. Spreekt de website van Het Baken u aan, of heeft u van bekenden gehoord over onze school? Maak dan gerust een afspraak en kom eens een kijkje nemen. We geven u én uw kind graag een rondleiding! U krijgt dan een beeld van de lessen en de sfeer en kunt kennismaken met leerkrachten en onze leerlingen.

 

Wennen

Bent u na afloop nog enthousiaster over Het Baken, dan kunt u uw kind aanmelden. Op het moment dat de vierde verjaardag van uw kleuter nadert, mag uw zoon of dochter een paar keer in de klas komen. Zo raakt onze toekomstige leerling alvast gewend aan de schoolstructuur, de leerkracht en de klasgenootjes. Het maakt de stap naar de kleuterklas een stuk makkelijker. Als uw kind écht vier jaar is, begint de schoolperiode. Welkom op Het Baken!

Kennis maken?

Mail directeur Simonetta Hijman voor een rondleiding mhy@scopescholen.nl

Is uw kind ouder dan vier jaar? Dan beslissen we pas over toelating na contact met de vorige school. Met elkaar bekijken we dan of wij de passende school zijn voor uw kind en of wij aan de ontwikkelingsbehoefte kunnen voldoen. Het advies en onderwijskundig rapport bepalen in welke groep een kind wordt geplaatst.